Vegetabilsk kapselskal

Vegetabilsk kapselskal

Halal mad refererer til mad, der opfylder islamiske Halal fødevarestandarder. Islamiske spisevaner kommer fra kanonen. Ifølge kanonen indeholder halalfødevarer ikke kontraindikationer som døde genstande, blod og svinekød.
Send forespørgsel
Beskrivelse
Tekniske parametre

Tomme halalkapsler

Halal mad refererer til mad, der opfylder islamiske Halal fødevarestandarder. Islamiske spisevaner kommer fra kanonen. Ifølge kanonen indeholder halalfødevarer ikke kontraindikationer som døde genstande, blod og svinekød. Derfor for mange forbrugere af halal begrænser mange af ingredienserne i kosttilskud deres valg.


Ernæringsfødevarer, som medicin, har mange fysiske former, såsom pulvere, væsker, tabletter, kapsler og lignende. Imidlertid vil disse former have mere eller mindre nogle ingredienser, der stammer fra animalske produkter. For eksempel er noget coatingmateriale i tabletter fra animalske produkter. Producenter skal bruge halal-certificeret gelatine eller vegetabilske afledte lipider eller vegetabilske proteinbaserede belægningsmaterialer.


Vores produkter er alle anvendte halal-certificerede gelatiner eller vegetabilske afledte lipider eller vegetabilske proteinbaserede belægningsmaterialer.


Dets vigtigste fordele inkluderer

Tilgængelig størrelse: 00 #, 0 #, 0 # el, 1 # el, 1 #, 2 #, 3 #, 4 #

Uden konserveringsmidler og tilsætningsstoffer

Overvåg råvarer gennem et strengt HALAL certificeringssystem

Fremragende kvalitet - opfylder HACCP-kriteriet

I overensstemmelse med muslimsk brugerdefineret → Halal gelatin ( 100% kvægben) → Halal kapsel


 

Populære tags: vegetabilsk kapsel shell, Kina, producenter, leverandører, fabrik, brugerdefineret, engros

Send forespørgsel
Send forespørgsel